Ribbon’s Sir Rick met Shanelle Roggen Drents KAMPIOEN

Ribbon’s Sir Rick en Shanelle Roggen

Emmen, 11 februari 2023.

We kregen een mooi bericht van Silvia Roggen, Shanelle Roggen met Ribbon’s Sir Rick zijn Drents Kampioen C pony’s klasse B dressuur. Ribbon’s Sir Rick is in eigendom van Rebekka, Marieke en Nathalie Smalbrugge. Wij verkochten Rick als 3 jarige pony aan hen nadat wij hem hadden teruggekocht. Rick is een nakomeling van Gelpenberg’s Sarina x Springstar’s Jarno. Ongeveer 6 maand geleden kocht Silvia hier op stal Ribbon’s Fenix en aan de koffie vertelde ze dat ze opzoek waren naar een geschikte pony voor dochter Shanelle. Wij wisten dat er voorzichtig werd gezocht naar een nieuwe ruiter/amazone omdat Nathalie en Marieke te groot werden voor Rick. Verkopen van Rick is geen optie maar een tijdelijke andere amazone die ook veel plezier van hem kon hebben wel… We hebben hen toen met elkaar in contact gebracht en drie maanden terug was er dan ook de verhuizing van Rick. Wat is het dan ontzettend mooi om te zien dat de klik er is en dat Nathalie als grootste supporter langs de ring heeft gestaan bij dit Drentse kampioenschap. Shanelle van HARTE GEFELICITEERD en heel veel succes op de NK in Ermelo.